Translate

perjantai 11. lokakuuta 2013

hankalasta maukasta

eilisen tapahtumat

TORSTAI

(Tiistai ruoka oli vaihdettu torstai ruuan kanssa)


Menu:Jauhelihakastike & Makarooni
Jugurtti


ruuan teko on erittäin helppoa koti oloissa jolloin tehää 1-3 hengelle ruoka ja jauhelihaa n.400g pikku paketti, mutta kun teet sen 20-30 ihmiselle jolloin kyseessä on 4kg potkö jauhelihaa ja 3-4litraa kastiketti, niin sitä ei voi enää tehä missää pikku paistin pannussa, vaan 15l kattilassa...jolloin sen kastikkeen teossa pitää keksiä keinot, ettei paistu sormet...

Ohje
*6-10 sipulia
*4kg jauhelihaa

Kastike:

500g VOI:ta
*0,5litraa vehnäjauhoja + ainakin 3litraa vettä, ettei muuta taikinaksi... 
(melkein epäonnistu, kun lisäsin alussa vain 1,5litraa vettä)
*2litraa kermaa

mausteita: Soija!, pippureita, tomaattipyre!, yms. salaisia mausteita ;)


(tosissaan, kastikkeen teossa, kun pitää sekoittaa ja kaataa vettä, palaa sormet höyrystä väistämättä...)


ONNEKS EN OLE MIKÄÄN AMATÖÖRI!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti