TORSTAI
(Tiistai ruoka oli vaihdettu torstai ruuan kanssa)
Menu:Jauhelihakastike & Makarooni
Jugurtti
ruuan teko on erittäin helppoa koti oloissa jolloin tehää 1-3 hengelle ruoka ja jauhelihaa n.400g pikku paketti, mutta kun teet sen 20-30 ihmiselle jolloin kyseessä on 4kg potkö jauhelihaa ja 3-4litraa kastiketti, niin sitä ei voi enää tehä missää pikku paistin pannussa, vaan 15l kattilassa...jolloin sen kastikkeen teossa pitää keksiä keinot, ettei paistu sormet...
Ohje
*6-10 sipulia
*4kg jauhelihaa
Kastike:
500g VOI:ta
*0,5litraa vehnäjauhoja + ainakin 3litraa vettä, ettei muuta taikinaksi...
(melkein epäonnistu, kun lisäsin alussa vain 1,5litraa vettä)
*2litraa kermaa
mausteita: Soija!, pippureita, tomaattipyre!, yms. salaisia mausteita ;)
(tosissaan, kastikkeen teossa, kun pitää sekoittaa ja kaataa vettä, palaa sormet höyrystä väistämättä...)
ONNEKS EN OLE MIKÄÄN AMATÖÖRI!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti